L’equip del Clau de Setmana a l’Estudi 1 de l’Espluga FM Ràdio (Foto: Xavier Lozano)

Descarrega’l aquí

Quarta entrega del Clau de Setmana a l’Espluga FM Ràdio amb Gerard Bosch, Jordi Saumell, Clara Sans, Sergi Esparza i Melanie Valldeperez. Al programa d’avui hem connectat amb Ràdio Montblanc per conèixer al detall la jornada de la Vila del Llibre 2017 que se celebra aquest cap de setmana a la Conca. També hem escoltat les propostes musicals de Sergi Esparza, avui Dirty Loops. Als estudis hem tingut a Maria de la Peña, propietària de l’empresa productora del millor licor d’Espanya. Hem descobert tots els secrets d’On the Rocks, els licors produits a Vimbodí que ja sumen més de 20 premis internacional. Al Som el que fem d’aquesta setmana l’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell ha estat el protagonista. Finalment, abans de tancar, repassat breument els actes de celebració del centenari de Mn. Ramon Muntanyola.