Informatiu cap de setmana on hem començat parlant dels piquets a les portes de la fabrica Mahle Behr de Montblanc durant aquest mati de dissabte en motiu del conflicte laboral entre els treballadors i la multinacional. També s’informa de que el ple municipal celebrat aquest dijous va escollir a l’espluguina Gemma Gómez Rodríguez com a nova jutgessa de pau i Joan Casanovas Prats com a substitut. Es parla també de la Generalitat i la Conca que defensen el projecte del Segarra-Garrigues davant les crítiques rebudes per part del Govern d’Aragó.  En cultura, Montblanc és vila del llibre aquest cap de setmana, quan es farà la preestrena d’algunes novetats de Sant Jordi. Un cap de setmana, amb molts actes previs a la Setmana Santa i també en què l’Espluga dóna el tret de sortida als actes del centenari del naixement de Mossèn Ramon Muntanyola

Descarrega’t l’informatiu aquí!