El vi Grans Muralles 2010 de Bodegas Torres, de la DO Conca de Barberà, ha estat premiat amb el Bacchus 2017, els guardons espanyols més prestigiosos del món del vi, que han obtingut puntuacions superiors a 92 punts sobre 100.

Entre els guanyadors es troben vins d’Andalusia, un negre de Castella i Lleó, un blanc de Castella Lleó, dos negres de la Rioja, tres blancs gallecs, un cava i un negre, l’únic català, que és el Grans Muralles 2010 de Bodegas Torres de la DO Conca. A aquests vins s’hi sumen també referències internacionals de països com Hongria, França i Eslovàquia. Aquests vins han estat elegits entre més de 1.700 referències nacionals i internacionals de 21 països, i han estat escollits per 85 tastadors experts, liderats per 15 Masters of Wine.

Un panell de tastadors – en què participen cada any “Masters of Wine”, “Màsters Sommelier”, responsables de compres de grans superfícies, importadors i crítics especialitzats – va ser l’encarregat d’avaluar “en un estricte tast a cegues” els vins participants, que opten a les medalles “Grans Bacchus d’Or”, “Bacchus d’Or” i “Bacchus de Plata”.

Bacchus 2017 ha comptat amb la participació de vins de 21 països: Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Xile, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, França, Geòrgia, Hongria, Itàlia, Mèxic, Perú, Portugal, Principat d’Andorra, República Txeca , Romania, Tunísia, Turquia, Uruguai.