Xerrada sobre mobilitat internacional per a joves

201929abr18:0019:00Xerrada sobre mobilitat internacional per a joves

Detalls de l'Acte

Amb el lema «Rodaràs, rodaràs i a casa te’n tornaràs» es proporcionarà informació sobre el programa Cos europeu de Solidaritat (el voluntariat europeu).

L’Oficina Jove ha organitzat una xerrada en què s’explicarà el programa de mobilitat internacional, finalitats, requisits i condicions. Al mateix temps, i de la mà de persones joves que han estat realitzant una estada de voluntariat, s’exposarà la seva experiència vital amb l’objectiu de conèixer que els joves catalans es mouen, fan un voluntariat i tornen amb unes vivències que els ajuden a empoderar-se.

L’Associació Alba de Tàrrega, entitat d’iniciativa social, serà l’encarregada d’impartir la xerrada. L’entitat té un llarg recorregut en l’enviament i acompanyament de joves catalans per fer un voluntariat a l’estranger així com d’acollida de joves d’altres països que volen fer un voluntariat a Catalunya.

Aquesta activitat es durà a terme el proper dilluns 29 d’abril, a les 6 de la tarda, a Concactiva, i està dirigida a joves d’entre 18 i 30 anys i a les seves famílies.

Més

Hora

(Dilluns) 18:00 - 19:00(GMT+00:00)

Ubicació

Concactiva

Carrer de Daroca, 1 - 43440 Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí