Novembre, 2017

201711nov11:0013:00Visita guiada a BlancafortBLANCAFORT11:00 - 13:00 Blancafort

Detalls de l'Acte

 Visites guiades de tardor per conèixer els racons de la Conca de Barberà

 Els dissabtes 28 d’octubre, 4 i 11 de novembre podreu descobrir i gaudir de la riquesa cultural i patrimonial de la Conca de Barberà a través d’un conjunt de visites comentades pels carrers i equipaments culturals de la comarca, que mostren diferents moments de la seva història medieval.

Les visites són gratuïtes i les places limitades, màxim 25 persones. Cal fer inscripció prèvia. Les inscripcions es tancaran el dia abans de cada visita a les 2h del migdia.

Aquestes activitats estan organitzades pel Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà dins la campanya de tardor “La Conca de Barberà, poble a poble”, i són possibles gràcies a la col·laboració i participació dels ajuntaments participants.

Per aquesta campanya s’han programat tres visites guiades a les 11h del matí, amb l’objectiu de dinamitzar el turisme, donar a conèixer el patrimoni cultural que guarden els pobles de la Conca i generar una imatge global de comarca.

  • Calendari: 11/11/2017 11:00h – 15:00h
  • Localització: Blancafort

Visita guiada dins la campanya de tardor “La Conca, poble a poble” que organitza  el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà gràcies a la col·laboració i participació dels ajuntaments participants, amb l’objectiu de dinamitzar el turisme i de donar a conèixer el patrimoni cultural que guarden els pobles de la Conca.

Una forma de poder descobrir i gaudir de la riquesa cultural i patrimonial de la comarca a través d’un conjunt de visites comentades.

Les visites són a les 11h del matí, gratuïtes i amb un màxim 25 persones per visita. Cal fer inscripció prèvia fins el dia abans de cada sortida a les 2h del migdia.

Blancafort es visitarà visitarà l’església de Santa Maria, els porxos de la plaça Vella, cal Cavaller, cal Sec, etc. I acabarà la visita al celler cooperatiu on es podrà degustar el vi que s’hi elabora.

Més

Hora

(Dissabte) 11:00 - 13:00

Ubicació

Blancafort

Organitzador

Consell Comarcal de la Conca de Barberà Carrer Sant Josep, 18 - 43400 Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X