Pas de la sisena etapa de la Volta a Catalunya per la Conca

201930març13:0013:30Pas de la sisena etapa de la Volta a Catalunya per la Conca

Detalls de l'Acte

La sisena etapa de la Volta ciclista a Catalunya, que es desenvoluparà entre els municipis de Valls i Vila-seca el dia 30 de març, passarà per la Conca de Barberà. 

L’horari de pas de la prova ciclista per Montblanc està previst que sigui entre les 13.05 i les 13.07 hores. Els corredors passaran per la variant de la Vila Ducal, en direcció l’Espluga de Francolí, procedents de La Riba.

La Volta ciclista a Catalunya, que aquest any arriba a la 99a edició, constarà d’un total de set etapes. La presentació de la cursa, que va tenir lloc el dia 30 de gener, tornarà a visitar les quatre províncies catalanes. Amb el tret de sortida a Calella, el recorregut compta amb dues etapes d’alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres destinades als esprinters, i acabarà amb el tradicional circuit de 8 voltes a Montjuïc.

Com en anteriors edicions, la Volta comptarà amb la millor participació possible, i ja s’ha confirmat la presència de figures com Chris Froome, Alejandro Valverde, Fabio Aru, Romain Bardet, Thibaut Pinot, Dan Martin, Thomas De Gendt, Enric Mas o Marc Soler, entre d’altres.

Més

Hora

(Dissabte) 13:00 - 13:30(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí