NIT DE BANDOLERS AL MUSEU COMARCAL DE LA CONCA DE BARBERÀ

201925maig21:3023:00NIT DE BANDOLERS AL MUSEU COMARCAL DE LA CONCA DE BARBERÀ

Detalls de l'Acte

Per seguir celebrant la Nit dels Museus, el dissabte 25 de maig, a 2/4 de 10 del vespre, al Museu de Montblanc, tindrà lloc una triple i emocionant trobada amb el món del Segle XVII: una interessant visita guiada a la sala de les edats Moderna i Contemporània, un petit recital de cançons sobre els bandolers i una obra sobre la cèlebre trobada a Vallfogona, el 1609, entre el famós Rector de Vallfogona i el Bandoler Rocaguinarda.

21:30h: primera visita guiada

22:00h: segona visita guiada

Simultàniament a l’entrada del Museu hi haurà música en viu relacionada amb els bandolers, interpretada per Marta Forment

El Museu, amb la seva particular Nit dels Museus, per tercer any consecutiu, proposa al públic entrar en una dimensió excepcional i diferent d’aquesta entitat, que el transportarà, a través d’una escletxa oberta en el temps, a una apassionant època passada de la Conca de Barberà de fa quatre-cents anys. Una visita altament indiscreta que vincula de manera íntima, entranyable i emocional la Catalunya i la Conca pretèrites amb la Catalunya i la Conca dels nostres dies.

L’organització d’aquesta Nit dels Museus ha comptat amb la participació de l’Associació Literària l’Escarritx.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir personalment al mateix Museu els dies 23 i 24 de maig de 10 a 13 i de 16 a 18 h.

Més

Hora

(Dissabte) 21:30 - 23:00(GMT+00:00)

Ubicació

Museu Comarcal de la Conca de Barberà

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí