Febrer, 2021

202101febTot el dia31dec"Museu Particular" al Museu de la Vida Rural(Tot el dia) Museu de la Vida Rural

Detalls de l'Acte

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla és la seu física, durant el 2021, de la proposta singular Museu Particular. La iniciativa vol donar a conèixer el patrimoni etnològic associat a objectes quotidians com per exemple una forquilla, una llauna de conserva o un tampó.

Es tracta de la primera edició del projecte i des d’aquest febrer i durant cada mes, a la vitrina de la façana de l’MVR, a l’Espluga de Francolí, s’hi exposarà un d’aquests objectes que donarà peu a descobrir l’origen i les històries que amaguen. L’entorn virtual serà l’espai on es farà la divulgació. A través de les xarxes socials del Museu Particular (Twitter i Instagram @MuseuParticular) es difondran els continguts temàtics i les reflexions al voltant de les peces exposades.

En total, onze objectes, un per a cada mes, seran els protagonistes d’aquesta primera edició del Museu Particular. La proposta és una iniciativa dels historiadors i museòlegs Àlex Rebollo i Anna Maria Andevert, amb el suport del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla.

Més

Hora

Febrer 1 (Dilluns) - Desembre 31 (Divendres)

Organitzador

Museu Vida Rural977 87 05 76

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X