Mostra de teatre amateur de Montblanc: 'Manual d'un garrepa'

201902juny18:30Mostra de teatre amateur de Montblanc: 'Manual d'un garrepa'Representació de Nit de ràdio 2.0 a càrrec del grup Impuls teatre de Molins de Rei.

Detalls de l'Acte

En la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc que organitza el grup de teatre Fila Zero de Montblanc, aquest diumenge tindrà lloc la tercera representació del cicle amb  l’obra NiManual d’un garrepa, a càrrec del grup  Vada retro Teatre

La venda d’entrades es farà a les taquilles del teatre des de mitja hora abans de la representació. Les entrades, al preu de 8 euros, no són numerades


 

Vada Retro Teatre és una associació sense ànim de lucre que aposta pel teatre català de nova creació, fomentant així la dramatúrgia novell i la posada en escena d’aquestes obres.

Es fa una aposta per la qualitat, el treball en equip, l’ànim de superació i l’exportació de les obres més enllà de la ciutat de Barcelona.

Està considerada grup estable del Centre Cívic La Sedeta. 

Entre els seus col·laboradors hi ha actors i actrius d’altres grups amateurs barcelonins, creant així llaços entre l’escena amateur de la ciutat.


Sinopsi:

Francesc Gauder és un garrepa. Estalviar li produeix una immensa alegria. 

La seva vida gira amb l’únic desig de no gastar res, tan sols el que sigui estrictament necessari.

El fet de ser un garrepa influeix de manera essencial en la seva forma de viure, en les seves relacions i fins i tot en els seus sentiments. Però un dia tot canvia, per un esdeveniment inesperat i perquè s’enamora.

Obligat a mentir, per tal d’ocultar el seu terrible defecte, això farà que sigui el començament de tots els seus problemes

Més

Hora

(Diumenge) 18:30(GMT+00:00)

Organitzador

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí