Jornada d'economia social i solidària

201723dec11:0014:00Jornada d'economia social i solidària“Passa't a l'economia social, solidària i cooperativa”

Detalls de l'Acte

L’Ateneu de la Conca de Barberà, l’Empelt, organitza per aquest dissabte una jornada sobre l’economia social, solidària i cooperativa amb la participació d’una vintena d’entitats, cooperatives, empreses i iniciatives.

La fira, que porta per títol “Passa’t a l’economia social, solidària i cooperativa”, obrirà les seves portes a la plaça Poblet i Teixidó de Montblanc les 11 del matí amb una xerrada a càrrec de Jordi Escoda, membre de Coopcamp. Al llarg del matí es podrà visitar la Fira d’entitats i empreses de l’economia social on s’hi podran trobar productes i serveis de l’economia social i solidària, com per exemple de l’àmbit de les telecomunicacions, subministres energètics o finances ètiques.

En l’espai també s’hi podran descobrir iniciatives locals de producció, elaboració i comercialització de productes de proximitat. A més a més, durant tot el matí es comptarà amb la múscia del punxadiscs Alexandre Bonanit i també hi haurà activitats per a infants.

Aquesta jornada està organitzada per L’Empelt, l’Ateneu Popular de la Conca de Barberà, inaugurat fa un mes i amb la col·laboració de Coopcamp – Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona i Setem Catalunya i compta amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc.

PROGRAMA COMPLERT
Dissabte 23 de desembre de 2017 al Casal d’Entitats I la Plaça Poblet I Teixidó de Montblanc.

11 h Xerrada: Les propostes de l’economia social, solidària i cooperativa son una realitat. Coneix-les! (Casal d’entitats)
11 a 14 h Fira d’empreses I entitats de l’economia social, solidària i cooperativa (Plaça Poblet i Teixidó) amenitzada pel punxadiscs Alexandre Bonanit “música negra i de tots colors”.
11 a 14 h Jocs cooperatius per la canalla (Plaça Poblet i Teixidó)
14:30 h Dinar popular (Casal d’entitats)

Més

Hora

(Dissabte) 11:00 - 14:00(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí