Dimarts de Carnaval a l'Espluga

201905març18:0022:30Dimarts de Carnaval a l'Espluga

Detalls de l'Acte

A les 18.00h a la Residència Jaume I, desfilada infantil amb obsequi per tots els participants, i diploma per les 3 disfresses més votades.

En sortir de la Residència, una rua de vídues acompanyarà dels despulles de Sa Majestat Carnestoltes 37è, fins arribar a la Plaça de la Vila. Després d’encendre un bon foc, i sobre dos quarts de vuit, començarà el repartiment de l’esperada escudella, on tindran prioritat tots aquells que vagin vestits
de vídua, seguit dels que vagin disfressats, i després la resta. Cal portar plat i cullera, i només se’n servirà una ració per persona.

A continuació, lectura del testament i les últimes voluntats de Sa Majestat Carnestoltes 37è seguit de la incineració de les despulles del rei dels Poca-soltes. Acte seguit serà l’hora de desvetllar les comparses que s’enduen els premis de la rua.

A les 21.00h, al Bar del Casal, tradicional sopar de comparses. Cal portar plat, got, coberts i tovalló, així com alguna cosa bona i casolana de sopar per compartir. El beure anirà a càrrec de la Comissió Cívica del Carnaval, i les postres, un any més, aniran a càrrec de Pastisseria Cobo, que com ja és tradició ens obsequiarà amb alguna cosa dolça a tots els assistents.

Més

Hora

(Dimarts) 18:00 - 22:30(GMT+00:00)

Ubicació

Plaça de la Vila

L'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí