Juny, 2019

201925junyTot el dia27Curs 'Emociona't: eines per educar en l'optimisme intel·ligent'(Tot el dia) Concactiva

Detalls de l'Acte

Durant el mes de juny l’Oficina Jove treballarà l’educació emocional de forma transversal a través de les persones que eduquen, dels joves i de les famílies.

Amb el nom “Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent” l’Oficina Jove ha  plantejat quatre activitats: una formació per a persones que eduquen als infants i joves, una sessió de treball sobre motivació per a joves, un curs de premonitors, i una xerrada oberta a tothom i principalment a les famílies de la mà d’una persona coach.

En aquests moments ja s’han obert les inscripcions al curs monogràfic “Educació, intel·ligència emocional: una proposta pràctica per a les persones que eduquen”. La formació anirà a càrrec del Xavi Corbella formador de l’Escola de l’Esplai de Tarragona, i tindrà lloc del 25 al 27 de juny, de les 4 a les 8 del vespre a la seu de Concactiva.

El curs va destinat al personal docent, persones monitores de lleure, educadores, entre altres col·lectius que treballen al costat dels infants i joves. L’objectiu del curs és el coneixement de les emocions i la seva gestió per tal que el treball educatiu amb els infants i joves els ajudi a créixer amb autoestima, assertivitat, equilibri i control emocional. Durant les tres sessions es treballarà l’educació emocional, la intel·ligència emocional i l’optimisme intel·ligent.

Les places són limitades, el preu són 48 euros i la inscripció cal fer-la a través de la web de l’escola de l’Esplai de Tarragona: https://fundaciosiurana.cat/formacio/monografics/monografic-educacio-inteligencia-emocional/

Més informació a grosello@concadebarbera.cat

Més

Hora

Juny 25 (Dimarts) - 27 (Dijous)

Ubicació

Concactiva

Carrer de Daroca, 1 - 43440 Montblanc

Organitzador

Oficina Jove de la Conca

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X