Març, 2018

201804març12:3013:30Concert intercanvi entre l'Escola de Música de Montblanc i la de MataróMONTBLANC12:30 - 13:30 Teatre del Casal de Montblanc

Detalls de l'Acte

Intercanvi amb els alumnes de l’escola El Carreró de Mataró el cap de setmana del 3 i 4 de març. Per finalitzar l’intercanvi s’oferirà un concert el diumenge 4 de març al Teatre del Cinema del Casal Montblanquí a les 12.30h.

Hora

(Diumenge) 12:30 - 13:30

Ubicació

Teatre del Casal de Montblanc

Organitzador

Escola Municipal de Música de MontblancL’escola municipal de música Josep Porter i Rovira de Montblanc, va ser creada al setembre de l’any 1981, amb la voluntat de poder oferir a l’alumnat amb perspectives professionals o sense, un ensenyament musical de qualitat que faci possible comprendre i gaudir de la música individualment i en grup. És una institució compromesa amb la cohesió i la dinamització social i cultural del municipi i de la comarca. L’escola va ser reconeguda pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el 2 de novembre de l’any 1989. Aquest reconeixement que gaudeix en l’actualitat, s’ha produït gràcies a la tasca del professorat que imparteix un ensenyament de qualitat (basat en la seva experiència professional i pedagògica) i al suport econòmic de l’Ajuntament de Montblanc. Val a dir que l'escola ha estat bressol professional d’alguns músics que actualment desenvolupen la seva carrera professional en diferents àmbits i països i que han estat guanyadors de premis tan nacionals com internacionals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X