Cloenda cicle de debats "El(s) valor(s) del paisatge"

201724nov10:50Cloenda cicle de debats "El(s) valor(s) del paisatge"L'Espluga de Francolí

Detalls de l'Acte

CICLE DE DEBATS –  Tardor 2017
 La Fundació Carulla i el museu organitzen el cicle El(s) valor(s) del paisatge, un debat que gira entorn de la reflexió sobre la importància del paisatge i que neix dels arguments recollits al llibre Ambient, territori i paisatge. Valors i valoracions, de Ramon Folch i Josepa Bru.

El cicle de debats es divideix en tres sessions, moderades pel periodista Josep Puigbó, i té com a objectiu promoure un diàleg plural, contribuir a la identificació i preservació dels valors del paisatge i fomentar la sensibilització de la ciutadania.

– Tercera sessió:
Com es transformen els paisatges? Dinàmiques territorials i socioeconòmiques
Divendres 24 de novembre, de 18.30 a 20.30 h
sala Pròleg. Museu de la Vida Rural
Les qüestions reservades per al darrer debat estaran relacionades amb l’evolució del paisatge, com l’afecten les dinàmiques territorials i socioeconòmiques i qui hauria d’implicar-se en la seva protecció.

En acabar el debat, es procedirà a la clausura del cicle, amb un recull de les principals reflexions de la mà de Ramon Folch, sociòleg i coautor del llibre Ambient, territori i paisatge. Valors i valoracions, i Àngel Castiñeira, director de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE.

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar trucant al 977 87 05 76, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 18 h.

Més

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí