Arribada de la Flama del Canigó

202023juny18:0020:00Arribada de la Flama del Canigó

Detalls de l'Acte

Els actes de celebració de la Revetlla de Sant Joan començaran a les 6 de la tarda amb l’arribada de la Flama del Canigó en un circuit pels carrers de l’Espluga de la mà del Club Atlètic Esplugui, que haurà recollit la Flama el mateix dia 23 al Coll d’Ares, punt fronterer amb la Catalunya Nord. A les 7 es farà el repartiment de la flama a la plaça de l’Església a una desena de municipis de la comarca. L’acte serà retransmès en directe a través de l’EFMR.

L’Espluga és, històricament, un dels punts de repartida de la Flama als Països Catalans i per aquest motiu s’ha apostat per preservar aquesta tradició. Més de 10 municipis de la Conca de Barberà recolliran presencialment la flama en el que serà, finalment, l’únic acte de caràcter públic que es celebrarà, malgrat que no hi puguin participar les entitats de cultura popular. Tothom que hi vulgui assistir haurà de respectar les mesures de distanciament i de seguretat que s’indicaran, així com complir amb la normativa vigent.

La Flama del Canigó arribarà com cada any a tots els racons dels Països Catalans, adaptada al context actual provocat per la pandèmia del coronavirus i garantint totes les mesures de seguretat. Amb el lema “Enguany encenc la flama per tu”, aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevindrà un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19. Aquest any, la Flama també continuarà sent un record per als presos polítics i exiliats, per reivindicar la defensa dels drets fonamentals, i no quedarà al marge del moment d’emergència social que viu el país.

Més

Hora

(Dimarts) 18:00 - 20:00(GMT+00:00)

Ubicació

Plaça de l'Església de l'Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí