3a edició de Benvinguts a pagès

201809junyTot el dia103a edició de Benvinguts a pagèsCONCA DE BARBERÀ

Detalls de l'Acte

El món rural català torna a fer un cap de setmana de portes obertes gratuïtes, el 9 i 10 de juny, perquè els visitants puguin conèixer, tastar i comprar els productes en origen

Arriba la tercera edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Unes 900 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats participen en aquesta tercera edició. A la comarca de la Conca de Barberà són una dotzena.

Els pagesos, ramaders i pescadors obriran les portes de casa seva i oferiran una jornada de portes obertes, totalment gratuïta, amb tastos de productes i amb la possibilitat de comprar el producte directament en origen; una oferta a la qual s’han apuntat gairebé 250 cases d’arreu de Catalunya. Els allotjaments proposen ofertes especials de cap de setmana. Els restaurants faran el menú Benvinguts a Pagès, amb producte de temporada i de proximitat. I diverses entitats i col·lectius organitzen activitats relacionades amb la descoberta del territori i els seus productes.

A la Conca de Barberà, ja s’hi han apuntat 2 explotacions agràries (Aromis de la Conca i Celler Mas Foraster), 4 restaurants (El Moli del Mallol, Restaurant els Ceps, Restaurant les Alzines i Restaurant Sant Francesc), 5 allotjaments (Alberg Jaume I, Hostal del Senglar, Hotel rural y apartamentos sercotel villa engracia, Masia del Cadet i Serra de Prades Resort) i 4 activitats complementàries (El món de les abelles, Visita una empresa d’elaboració de licors artesanals amb degustació, Visita al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i Visita al Museu Fassina Balanyà amb destil·lació en directe i degustació de licors).

Més

Hora

Juny 9 (Dissabte) - 10 (Diumenge)(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí