2a Cursa de la Dona

201719nov10:002a Cursa de la DonaMONTBLANC

Detalls de l'Acte

El diumenge 19 de novembre es farà a Montblanc la segona edició de la cursa de la dona amb el lema «Molts camins. Una Meta. Contra la violència de gènere».  La prova està organitzada pel Club Atlètic Montblanc, Adomont i i el Servei d’informació i atenció de les Dones del Consell Comarcal.

Enguany es vol incidir en la lluita contra la violència de gènere i per això, a més d’actes al voltant d’aquest problema, els beneficis de la cursa es destinaran a Hèlia Dones (Associació de suport a les dones que pateixen violència de gènere).

La cursa es pot fer tant en modalitat caminada com en modalitat cursa. I per aquells que no puguin participar però si volen col·laborar, el mateix dia de la cursa es farà el Dorsal zero on es pot fer l’aportació solidària.

El recorregut de la prova és de 5km i passa per carrers i camins de Montblanc.

Les inscripcions es poden fer a www.atleticmontblanc.cat  o presencialment a l’entrada del Museu Arxiu de Montblanc (del dimarts al dissabte de les 9h a les 15h i els diumenges de les 10 h a les 14 h) del 17 d’octubre al 15 de novembre.  El preu de la inscripció és de 10 euros.

Més

Hora

(Diumenge) 10:00(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí