Aprodisca ha obert el club social El Trencadís, un nou servei adreçat a persones amb alguna problemàtica de salut mental. La proposta ha arrencat amb activitats com l’exercici físic, sortides culturals, rutes per la natura, cinefòrums, informàtica o l’assemblea mensual, entre d’altres. La programació es renovarà cada mes i s’adaptarà a les inquietuds i demandes que expressin les persones.

Inicialment, el Trencadís arrenca amb 17 persones usuàries però l’objectiu és que en els propers mesos pugui arribar a més persones i créixer en nombre de participants. Per assistir al Trencadís cal ser major d’edat, tenir un diagnòstic de trastorn mental i trobar-se en període d’estabilitat de la malaltia. El club obrirà els dies laborables de 5 a 8 de la tarda, els dimecres i divendres de 10 a 12 del migdia i dos dissabtes al mes al matí. 

El Trencadís és un servei concertat per la Generalitat de Catalunya. Els diners recaptats durant la Jornada Solidària pel Trencadís, que es va celebrar el juny del 2023 a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, es destinaran a l’adquisició d’un vehicle per poder realitzar les activitats del club social.