L’Associació l’Estornell de l’Espluga de Francolí, propietària de la casa de colònies Casa Llavasa de Durro, executarà diverses millores en els patis de la casa ubicada a la Vall de Boí. Les tasques de reforma i millora dels exteriors es duran a terme aquesta primavera, amb treballs que faran empreses especialitzades del sector de la construcció i que comptaran també amb la col·laboració i implicació de persones de la junta, socis i sòcies de l’entitat i membres del Cau.

Concretament, del 12 al 14 d’abril tindrà lloc una primera intervenció, amb accions de neteja i de preparació dels 3 patis de Casa Llavasa que s’arranjaran: la plaça Batista i Roca, el Pati de Belianes i el Pati de les pomeres. La segona i tercera jornada de treball es duran a terme del 17 al 19 i del 24 al 26 de maig respectivament. Durant aquests caps de setmana es pavimentaran els exteriors per millorar l’accessibilitat a la casa de colònies i el seu aspecte.

La participació en les jornades està oberta a totes aquelles persones que vulguin participar-hi amb obra de vila. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a info@casallavasa.cat.

Les actuacions de millora d’enguany seran una fase més en el projecte de remodelació de Casa Llavasa iniciat el 2014 i que va permetre que, l’any 2017, 35 anys després de la fundació de l’Associació l’Estornell a l’Espluga de Francolí, Casa Llavasa reobrís les portes a Durro com a casa de colònies oficial.