La Sala Barcelona del Museu Terra, ubicada a la nova seu de la Fundació Carulla, acollirà, els mesos d’abril i maig, els primers tallers destinats a adults per oferir les nocions bàsiques per recuperar coneixements essencials que com a societat s’han anat perdent al llarg dels anys i que històricament han format part de la saviesa popular i del dia a dia dels nostres avantpassats.

Impartits per professionals i mestres artesans s’ha organitzat un taller de cistelleria, impartit per Anna Sínia, del qual se n’han programat dues edicions. El seguiran dos tallers d’elaboració de formatges, un de fresc i un de madurat, impartits per Marta Roger. Tots ells són propostes que ja ha acollit el Museu Terra a l’Espluga de Francolí.

Impartits per professionals i mestres artesans, els tallers programats fins al moment estan relacionats amb la mostra Peus a terra i oferiran una visió integral de diversos processos de producció artesanal, en contraposició a la desconnexió actual amb la terra de la qual parla la mostra.