La jugadora del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí Lola Fernández s’ha classificat aquest cap de setmana com a guanyadora de la categoria sub10 vencent les 6 partides, col·locant-se com a millor jugadora i primera en el rànquing absolut de la seva categoria. Gràcies a això, Lola Fernández té plaça directa promocionada per la Federació Catalana al Campionat de Catalunya que es jugarà a Cambrils.

El torneig s’ha celebrat duran el 2, 9 i 16 de març al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona i a Salou amb la participació de 10 jugadors del club espluguí. Els quatre jugadors participants de les categories Sub 16 i Sub 14, Nil Ferrete  Roger Martí, Pol i Martí Pérez van aprofitar aquest campionat per millorar el seu joc, puntuant en alguna ronda.

En la categoria Sub12, les 3 primeres places van estar molt renyides i no va ser fins al final de l’última ronda amb tots els resultats disputats, que es van decidir el 2n i 3r lloc. Finalment, el tercer lloc amb 5 punts va ser per Arnau Trullols del CE Espluga. En les categories Sub12 i Sub10 també destaca la participació de Gisela Sánchez, Leire Guardia, Rut Carreras i Sofia Badea.