L’Escola de dansa del Casal de l’Espluga de Francolí ha aconseguit un ple de totes les 15 coreografies que han presentat al Concurs de dansa CND ESPAÑA. Aquest cap de setmana s’han desplaçat a la ciutat de Mollerussa per poder classificar-se a la fase Nacional que tindrà lloc a Burgos al mes de maig.

L’escola ha presentat 15 coreografies totes elles de dansa contemporània menys una grupal de flamenc, creades per les mestres Carmen Fernández i Jèssica Estadella. Totes les coreografies han aconseguit un primer premi amb passe a la final i la gran majoria amb unanimitat del jurat, obtenint la màxima puntuació de la categoria.

‘Nosaltres som i serem’

També aquest cap de setmana amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’escola ha col·laborat en els actes organitzats per l’Ajuntament de Montblanc i el Consell Comarcal. ‘Nosaltres, som i serem’ és una coreografia de dansa contemporània interpretada per 9 ballarines i amb una duració de 15 minuts que vol fer un homenatge a les dones que van morir en l’incendi de la fàbrica tèxtil a Nova York, per lluitar pels drets de les dones.