L’artista Clàudia Carbó serà enguany la protagonista de la Mostra d’Art Jove de la Conca, que arriba a la seva vintena edició. Vinculada a Bellprat i a Santa Coloma de Queralt, la Clàudia combina una sèrie de treballs de pintura de diferents dimensions que són un reflex d’instants de la memòria, moments del record i vivències tant des de la mirada del dol com des de la mirada de la felicitat.

L’exposició obrirà al públic a partir del dilluns 11 de març i es podrà veure fins al 8 d’abril. El dia de la inauguració serà el divendres 15 de març a 2/4 de 6 de la tarda. Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art s’han programat una visita amb l’artista, el dia 17 de març, a les 12 del migdia; i un taller amb l’artista, el dia 27 de març, a les 5 de la tarda. Les inscripcions per assistir a les visites amb l’artista es fan a través del següent enllaç: https://ja.cat/mostraartjove

Com és habitual, aquesta nova edició l’organitzen l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. A més, en conveni amb l’Oficina Jove del Baix Camp la del Tarragonès, la Mostra s’exposarà en altres territoris.