Inici Notícies Cultura El Teatre del Casal comptarà amb una programació estable mensual

El Teatre del Casal comptarà amb una programació estable mensual

Un espectacle fix al mes. Amb aquesta premissa, el Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí inicia un període d’estabilitat de la mà de Solarte Producciones des d’on s’ha dissenyat una programació per tots els públics amb un espectacle mensual de diferents formats per completar els actes culturals que se celebren al municipi.

ÀUDIO: La regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Mar Gili, detalla la proposta

La iniciativa va sorgir com una resposta a les dificultats pressupostàries que afronta l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. L’empresa encarregada de la coordinació dels espectacles es beneficiarà del projecte de subvencions per cultura de la Generalitat anomenat programa.cat i l’Ajuntament únicament farà la cessió de l’espai, sense cap despesa pel consistori.

ÀUDIO: Mar Gili parla del funcionament financer del projecte

Una de les característiques d’aquesta iniciativa és aconseguir espectacles accessibles per tothom. És per això que s’han implementat preus assequibles per les entrades i es faran descomptes especials per major de 60 anys i promocions ocasionals, com l’oferta 2×1 per al jovent. Els espectacles se celebraran habitualment els dissabtes a la tarda, amb la possibilitat de fer dues funcions divendres i dissabte.

El cicle arrenca el 9 de març

La primera obra programada, el proper 9 de març a les 8 del vespre, és ‘Potser no hi ha final’ de la companyia Circ Pistolet amb acrobàcies i música en directe. Les entrades ja estan a la venda a Entràpolis amb un preu de 12 euros l’entrada general i 10 pels majors de 60 anys. També es poden comprar a l’Oficina de Turisme o el mateix dia a Taquilla.