Ja es coneix el cartell complet de la tercera edició del No Callarem Fest, que estarà encapçalat pel grup tarragoní Crim i Xavi Sarrià, anteriorment líder d’Obrint Pas. Aquesta edició la completaran Maria Jacobs, Groggy Rude, DJ Trapella i La Cara B de Uesca, que van ser els guanyadors de l’última edició del concurs de bandes de l’Espluga. Com a novetat en l’edició d’enguany, la festa arrancarà a la tarda amb el No Callarem Canalla i el grup Xiula per donar protagonisme als més petits.

ÀUDIO: El membre del No Callarem Fest, Joan Vilalta, detalla el cartell d’enguany

Fa unes setmanes ja es va anunciar que el festival deixaria enguany el Parc del Freginal i es traslladaria a l’Espai del Riusec, on l’antic camp de tir de l’Espluga. Això permetrà un escenari i unes instal·lacions de major format.

ÀUDIO: El membre del No Callarem Fest, Ferran Lozano, parla del canvi d’ubicació

Les entrades per la tercera edició del No Callarem Fest, que se celebrarà el 15 de juny, ja estan a la venda amb un preu de 6 euros per persona. Properament, s’obrirà també la possibilitat de poder formar part del festival com a voluntari, ja que s’esperen més d’una cinquantena d’implicats.

ÀUDIO: La membre del No Callarem Fest, Laura Hernández, explica com fer-se voluntari