La xauxa i la xerinola marxa de l’Espluga un any més després d’un cap de setmana ple de colors i festa. La Rua de les 1.000 disfresses es va celebrar aquest dissabte juntament amb la posterior desfilada al Pavelló del Casal, de la qual va sortir guanyadors els surfistes de vela dels ‘Jo què sé’.

Avui, però, s’han entregat els premis dels quals han sortit vencedores amb el primer premi a millor carrossa les Priscilles dels ‘Ja ho sap tothom’ amb 200 euros, seguides dels surfistes de ‘Els jo què sé’ amb 100 euros. La comparsa més divertida ha sigut, de nou, les Priscilles dels ‘Ja ho sap tothom’ amb 100 euros més.

Han rebut un reconeixement amb 140 euros les següents comparses: ‘Picapolls’, ‘No tenim Planeta B’, ‘Les padrines’, ‘Els jo què sé’, ‘I demà dimarts’, ‘Entrolades’, ‘Ja ho sap tothom’, ‘Wasa sisquere’, ‘Xuminuts’ i ‘Estem barrejats’.

De cara l’any vinent la comparsa encarregada del rei Carnestoltes serà a càrrec dels ‘I demà dimarts’. El testament de Sa Majestat anirà a càrrec de ‘Els jo què sé’.

L’acte s’ha clos amb la crema del Rei Carnestoltes que renaixerà l’any vinent i el repartiment d’escudella que gràcies a l’aportació de 400 euros per part de El Ratolí, finalment ha sigut gratuïta per tots els comensals.