Voluntaris de Zurich Seguros s’han desplaçat avui fins a la Serra de Queralt per iniciar un projecte de reforestació de la zona dirigit pel moviment Plant for the Planet. Es plantaran 1.700 arbres de diferents tipus en un període de dos anys en una zona de cinc hectàrees.

Durant la jornada de voluntariat que ha donat inici a la campanya de reforestació hi han participat alumnes del col·legi Cérvola Blanca de Sant Martí de Tous, que han estat acompanyats de voluntaris de Zurich. Abans de l’activitat, l’ONG ha preparat una sessió de conscienciació per als més joves per a conèixer en profunditat la importància de la reforestació i dels nostres boscos. Després de la sessió, els participants han pogut contribuir amb les seves pròpies mans a recuperar l’entorn natural amb la plantació d’arbres i arbustos.

A la presentació del projecte també ha participat Laura Madrueño, popular presentadora de televisió i activista, que en qualitat d’ambaixadora de marca de Zurich contribueix a donar visibilitat a les iniciatives mediambientals impulsades per l’asseguradora.

Es tracta del tercer projecte de reforestació promogut per Zurich en els últims anys com a part del seu compromís amb la protecció del medi ambient. Els 1.700 arbres que està previst plantar durant els pròxims dos anys a la Serra de Queralt se sumen als 4.200 exemplars plantats al Parc de Doñana l’any passat, així com els 2.000 arbres que es van plantar el 2022 en Zarzalejo (Madrid) en col·laboració amb Mediaset.