La cooperativa l’Aresta ha impulsat un nou projecte per poder mantenir la producció i venda dels seus productes de fleca. Es tracta de la creació d’una Comunitat Corresponsable.

Aquest és un model a través del qual tothom qui ho desitgi pot pagar una quota anual de mínim 111 euros per donar suport al projecte a canvi de rebre lots de productes amb descompte respecte al preu de venda al públic i la possibilitat de participar en els actes lúdics oberts a la comunitat que s’aniran organitzant al llarg de l’any. A més, aquest any cada lot inclourà una capsa de galetes edició especial 10è Aniversari i una capsa de crackers especials. 

És un mecanisme pensat per reforçar els vincles de corresponsabilitat entre les productores i consumidores que tenen un objectiu comú: el de consolidar, en un moment de crisi ecosocial, la producció, elaboració, distribució i consum de productes agroecològics, artesans, de proximitat i d’alta qualitat. Gràcies a les sòcies de la Comunitat Corresponsable, el projecte de la fleca podrà continuar produint pans de varietats locals i d’alta qualitat, així com consolidar les cadenes curtes del sector agroecològic.