Santa Coloma de Queralt acollirà el 24 i 25 de maig una nova edició del Festival MAIG, concretament l’11a, de la qual ja es coneixen alguns dels caps de cartell. Es tracta de La Paloma, Maria Jaume i La Ludwig Band.

Després que en edicions anteriors passessin per l’escenari del Festival MAIG grups que són referència en el panorama musical català com The Tyets, Mishima, Pau Vallvé o Delafé enguany arriba La Ludwig Band, actualment un dels grups en alça del panorama musical català. Després de 4 discos en tan sols 4 anys, amb el qual han guanyat premis com l’Enderrock al millor disc del 2021 per ‘La mateixa sort’ arribaran a Santa Coloma amb el seu darrer àlbum ‘Gràcies per venir’.

Maria Jaume presentarà al festival colomí el seu segon disc ‘Voltes i voltes’, un àlbum amb el qual l’artista ofereix una nova visió d’ella mateixa. I de fora de Catalunya el Festival comptarà amb la banda madrilenya La Paloma. Es tracta d’un grup de noise rock que el 2021 va treure el seu primer EP i que l’any passat van publicar el disc ‘Todavía no’ amb el que arribaran a terres colomines.

Després d’aquestes tres primeres confirmacions, en les properes setmanes s’aniran coneixent més bandes que participaran al Festival MAIG.