El robatori a la nau de la Brigada Municipal de l’Espluga de Francolí del passat 20 de novembre ja té detinguts. Es tracta de dos homes acusats d’un delicte de robatori amb força que van ser detinguts en les darreres setmanes pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El cas es remunta al 20 de novembre de 2023 quan es va perpetrar un robatori a la nau de la brigada municipal de la qual es va extreure principalment diversos milers d’euros en cable de coure, així com altres materials. La brigada va denunciar els fets l’endemà i Mossos d’Esquadra va iniciar una investigació on es van poder detectar a dos homes, als quals se’ls va imposar una ordre de recerca.

El passat 17 de desembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona va localitzar un dels acusats i va procedir a la seva detenció. L’altre investigat va ser detingut el 8 de gener a l’Espluga de Francolí per part dels Mossos d’Esquadra. En aquest cas es va parar el conductor d’un vehicle que circulava sense cap punt al carnet i en aquell moment es va detectar que es trobava investigat per aquest cas i es va procedir a la seva detenció.