La Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga de Francolí va encetar ahir un capítol amb la renovació de la seva junta i la presentació de noves propostes per fer xarxa i reviure el sector comercial del municipi. En aquesta nova etapa la propietària de BabyBelle, Alba Calbet serà la nova presidenta, juntament amb Montse Ríos de Xarcuteria Glòria com a secretaria i Gerard Flor de Quelcom Serveis com a tresorer.

L’assemblea anual es va celebrar aquest dijous amb l’assistència de 25 dels 55 membres de la Unió de Botiguers que van ratificar el canvi de junta, el qual inclou un total d’11 persones entre presidenta, secretaria, tresorer i vocals. També es van presentar els principals objectius dels vinents anys, on destaca la importància de crear una xarxa de treball conjunta i aprofitar esdeveniments i dates assenyalades per promocionar-se.

ÀUDIO: La nova presidenta de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga de Francolí, Alba Calbet, detalla la importància de crear xarxa

Entre les propostes per aquest mes de gener es troba la participació en la Fira de Sant Vicenç amb la creació d’un espai gratuït pels botiguers a la Travessera de Poblet i la participació en el Motoany, creant fulletons pels 500 visitants que habitualment participen en aquest esdeveniment fent promoció de la restauració i hostatgeria del municipi.

ÀUDIO: Alba Calbet explica la nova proposta pel Motoany

L’assemblea es va reunir aquest dijous per decidir la nova junta (Imatge: Cedida)

Una campanya de Nadal amb premis

Per aquesta campanya de Nadal també s’ha organitzat un sorteig on els participants poden guanyar un cap de setmana per 4 persones a Casa Llavasa, 5 premis de 100 euros, 10 premis de 50 euros i 10 premis més de 25 euros. Per participar cal comprar als comerços de la Unió de Botigues.