Un accident mortal s’ha produït la nit d’aquest diumenge a 3/4 de 12, deixant a dues víctimes mortals i una ferida greu després de xocar contra un arbre a l’N-240, a l’altura de Montblanc.

Concretament, per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha col·lidit contra un arbre. A conseqüència del xoc, ha mort la passatgera posterior del vehicle, de 19 anys i veïna de Tarragona. El conductor del cotxe ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII, on ha mort a la matinada. Es tracta d’un jove de 23 anys i veí de Tarragona. A més, la passatgera davantera del vehicle ha patit ferides de gravetat i ha estat traslladada al centre hospitalari de Bellvitge.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han acomplert tasques d’excarceració, i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, s’ha habilitat pas alternatiu amb un carril tallat fins a tres quarts de sis del matí.