La situació extrema que viu l’Espluga de Francolí ha fet allargar els talls d’aigua que a partir d’ara s’iniciaran a partir de demà a les 8 de la tarda, quan abans ho feien a les 10 de la nit, i s’allargaran fins a les 10 del matí. Una decisió que s’ha pres a causa de la situació extrema que viuen els dipòsits d’aigua, que actualment es troben al 10% de la seva capacitat.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, confirma que la situació és crítica

Ahir diumenge els dipòsits es van quedar sense aigua és per això que el servei es va tancar a les 5 de la tarda i no és es va recobrar fins avui a les 10 del matí. L’Ajuntament explica que els dipòsits van arribar al mínim abans del previst i que la falta de pluges durant la tardor ha fet arribar a aquest extrem.

Comunicacions setmanals sobre l’estat de les restriccions

Per mantenir a la ciutadania informada de la situació del municipi, l’Ajuntament penjarà a partir d’ara informació setmanal per explicar en quin punt es troben els dipòsits, quants camions d’aigua són necessaris i en quin estat estan les obres relacionades amb aquesta problemàtica, concretament l’obra de la Urbanització Carreras i el ramal del CAT.