Durant aquest mes de novembre s’ha jugat el segon Torneig Comarcal Infantil d’Escacs de la Conca de Barberà. Han participat un total de 40 jugadors i jugadores de les categories de Sub8, Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16. Quatre dels membres del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí han fet podi enguany.

Concretament, del club espluguí van participar un total de 15 jugadors. Lola Fernández s’ha coronat com a guanyadora de la categoria Sub8 amb 6 punts, a la categoria Sub12 l’espluguí Arnau Trullols ha estat el campió i Martí Pérez també ha fet podí en tercera posició. A la Categoria de Sub14, Nil Ferrete ha estat el campió amb 3 punts.

En la categoria Su10 han quedat classificats Rut Carreras en cinquena posició amb 3 punts, Marc Torrecillas en sisena també amb 3 punts, Sofia Badea, Gisela Sánchez, Max Bonet i Jan Martí, tots quatre amb 2 punts, han aconseguit les posicions desena, onzena, dotzena i tretzena respectivament, Leire Guardia ha aconseguit la catorzena posició amb 1.5 punts i Jan Gort la quinzena amb 1 punt. També destaca Yago Moya amb 1,5 punts en categoria Sub8 i Pol Pérez i Roger Martí amb 2,5 i 2 punts respectivament en la categoria Sub12.