Aquesta setmana s’ha celebrat l’assemblea general ordinària de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí a la biblioteca del centre. Durant la reunió s’ha aprovat la composició de la nova junta de l’associació, que manté persones amb llarga trajectòria a l’entitat i, alhora, incorpora persones noves amb la voluntat d’ampliar el nombre de membres que en formen part.

En concret, la junta directiva està formada per Raquel Sánchez Heredia (presidenta), Cecilia Justo Cervelló (secretària), Patrícia Mas March (tresorera) i les vocals Gemma Valls Mateu, Jèssica Ortega Ramos, Anna Amigó Garcia, Najat Bouthari Belyamani, Núria Farré Martí, Cristina Farré Bergadà, Lorena Puentes Mesas, Ruth Alvaro Villa, Joana Cervelló Masdeu, Ma José Vergara Garcia de la Flor, Cristina Villalba Pérez.

A l’assemblea també s’ha aprovat la modificació dels estatuts, que inclou com a principal canvi la modificació en la denominació de l’entitat: a partir d’ara passarà a anomenar-se ‘Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Martí Poch’.