El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla ha celebrat durant aquest divendres i dissabte, 27 i 28 d’octubre, el Festival d’Educació per la Sostenibilitat (FES). Seguint la dinàmica de l’any passat el festival s’ha dividit en dues jornades, una per professionals del món educatiu i una altra familiar adreçada a infants i les seves famílies.

ÀUDIO: Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural, fa una primera valoració de la jornada

La cinquena edició arribava amb totes les entrades exhaurides pel que fa a la jornada d’aquest dissabte amb un públic vingut sobretot del Camp de Tarragona. El FES familiar ha comptat amb una quinzena de propostes, entre jocs, contacontes, tallers, atraccions i itineraris. Entre la programació, el més destacat ha estat el concert del grup Xiula, l’espectacle de titelles «La botigueta», de la Companyia Tanaka Teatre, o la nòria Belle Roue, de l’associació L’art des Show.

Durant la jornada professional el museu va esdevenir-se un espai de trobada de la comunitat educativa per poder conèixer i intercanviar experiències amb el sector cultural i de les arts. Aquest 2023 amb una mirada posada a l’exposició «Tros de dona» es va experimentar amb propostes culturals que tracten reptes vinculats a la sostenibilitat.

ÀUDIO: Carbó parla de la jornada professional celebrada aquest divendres