L’Ajuntament de Solivella amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza tres activitats per a celebrar la Castanyada amb els veïns i veïnes del poble. Les dues primeres propostes van sorgir amb l’objectiu de dinamitzar el cap de setmana previ a Tots Sants i alhora donar a conèixer un espai patrimonial molt desconegut pels ciutadans.

Així doncs, el divendres, 27 d’octubre a les 6 de la tarda a Cal Mateu, tindrà lloc la conferència ‘Els cementiris de Solivella’ a càrrec de Rosa Tous. En acabar, es repartirà coca de codony i mistela per a les persones assistents. El diumenge 29 d’octubre a les 10 del matí es durà a terme una visita comentada al Cementiri de Solivella a càrrec d’Enric Capdevila. Aquesta visita guiada permetrà descobrir la riquesa artística d’aquest espai i el seu conjunt funerari.

Finalment, el dissabte 4 de novembre a les 6 de la tarda a la Societat tindrà lloc l’espectacle infantil ‘la Castanyera cloc, cloc, cloc’ que anirà càrrec de la companyia ¾ de 15.