L’escriptor Josep Vallverdú tornarà a l’Espluga de Francolí el pròxim 5 de novembre per presentar el seu darrer llibre «Potser sí…». Ho farà en un acte al Teatre del Casal, a partir de les 12 del migdia, i acompanyat de Josep-Lluís Carod-Rovira, que ha estat el prologuista del treball.

En aquesta nova publicació, Vallverdú, als seus 100 anys, recull els nombrosos articles i ninots que ha publicat a la revista El Francolí, editada pel Casal de l’Espluga. L’escriptor lleidatà va començar-hi a escriure el 1986, quan vivia al municipi, però des de llavors no ha abandonat la col·laboració mensual amb la revista local.

La presentació del 5 de novembre es farà en forma de col·loqui sobre el llibre entre el mateix autor i Josep-Lluís Carod-Rovira. Aquest diàleg el moderarà el periodista espluguí Òscar Palau, que ha estat el coordinador de l’obra. L’acte també comptarà amb la intervenció de la comissària de l’Any Vallverdú, Carme Vidal Huguet, i una actuació musical de cloenda a càrrec de l’espluguina Anna Amigó. L’acte es podrà escoltar en directe a través de l’Espluga FM Ràdio.