Concactiva i el SOC inauguren a la Conca de Barberà la nova edició del programa 30Plus, un dels projectes principals de l’organisme comarcal per a millorar l’ocupació a la comarca així com ajudar al teixit empresarial, especialment les petites empreses i microempreses.

El 30Plus és un projecte consolidat, amb 7 edicions ja assolides, que insereix anualment una mitjana de 23 persones aturades de la comarca, així com dona suport a la micro, petita i mitjana empresa. Ara, en l’edició 2023-2024, s’ofereixen 22 places més amb una quantiosa subvenció que arriba a superar els 10.000 euros si les empreses contracten a jornada completa durant un mínim de 9 mesos.

Aquest projecte pretén generar nous llocs de treball dirigits a un col·lectiu que sovint té dificultats a l’hora de trobar feina. Així, tot i que el programa 30Plus està destinat a les persones en situació d’atur a partir dels 30 anys, aquesta nova edició limita les places per edats, reservant més de la meitat de les places per a majors de 45 anys i aturats de llarga durada.

Qualsevol empresa pot dirigir-se a Concactiva per a participar en el programa, tenint en compte que les contractacions han de ser de qualitat, és a dir d’un mínim de 6 mesos, sense la participació d’intermediaris o empreses de treball temporal, amb un mínim també de mitja jornada i amb el compromís de formar a la persona treballadora un mínim de 20 hores.