El número 301 de la revista Descobrir Catalunya porta per títol ‘Sabors de la Conca’ i inclou més de cinquanta pàgines de reportatges i articles sobre l’essència rural, la pagesia, la viticultura i la gastronomia de la comarca.

Per presentar aquesta edició s’ha organitzat una presentació aquest dimecres 27 de setembre a les 7 de la tarda al Museu de la Vida Rural. A més, s’aprofitarà aquest esdeveniment per presentar la segona edició del catàleg de la pagesia i artesania alimentària de la Conca de Barberà, ‘Compra a casa, compra productes de la Conca’, més de cent productors/es que elaboren i comercialitzen els seus productes a la Conca de Barberà.

L’acte comptarà amb les intervencions del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Canela, Gemma Carbó, directora del MVR, la periodista Núria Sabaté, col·laboradora del número, Leandre Romeu també col·laborador i el director de la revista, Joan Morales. Així mateix, en finalitzar l’acte, hi haurà un petit refrigeri als assistents.