Aquest dilluns 4 de setembre la Llar Escola de Vida, situada a Santa Coloma de Queralt, celebrarà la graduació de 4 dels seus estudiants, joves migrants que van arribar fa cinc anys i culminen ara la seva educació de la mà d’aquesta associació, la qual compta amb un pis a la capital de la Baixa Segarra adaptat per joves migrants i la seva educació.

Els graduats, Abdeslam Chouati, Achraf Echradak, Mbarek Bouragaa i Omar Bouyahri, han superat durant aquest període les barreres culturals i lingüístiques i s’han convertit en un exemple per la resta de companys. Durant el procés han destacat en el camp acadèmic, però també han participat activament en projectes socials, comunitaris i laborals. Actualment, ja compten amb el permís de residència i estan incorporats en empreses de la comarca.

L’acte commemoratiu se celebrarà aquest dilluns 4 de setembre a les 7 de la tarda al castell de Santa Coloma de Queralt amb amics, professors, membres de la comunitat, socis, voluntaris i autoritats de la zona.