La Setmana de la Joventut de l’Espluga de Francolí arriba a la seva quarta jornada amb un monogràfic de Salut Mental. El Jardí del Francolí ha acollit durant tota la tarda tallers i jocs per tractar un tema que moltes vegades es converteix en tabú entre els més joves.

ÀUDIO: La coordinadora d’Ocells de Foc del Camp, Miriam Jerez, detalla la jornada

A les 5 de la tarda s’han iniciat els actes amb un seguit de QR repartits pel poble per parlar de l’impacte de les xarxes socials. Una hora més tard s’ha celebrat el taller ‘Identitat 404’ per prevenir un hackeig emocional, a càrrec de la dissenyadora social Fiorela Espinoza.

La jornada continuarà a 2/4 de 8 amb l»Escape-ment’, un EscapeRoom itinerant que ja s’ha dut a terme en altres llocs del territori i que té la salut mental com a tema principal. La jornada acabarà a 1/4 de 9 amb un taller d’expressió d’emocions a través de l’art a càrrec del Formiguer.

La setmana continuarà demà amb el torneig de futbolí i billar i Bingo Jove. Divendres és el torn del monòleg de Pep Plaza i l’Auvënguen Fest. Dissabte, Correquintos amb les Ovelles Esgarriades i diumenge es clouran els actes amb el tradicional concurs de paella i el concert de l’Orquestra TLP.