Com ha de ser la nostra identitat virtual? Com editar vídeos per les xarxes? Aquestes són algunes de les preguntes que resoldrà el taller de llenguatge audiovisual adreçat a persones joves de 14 a 30 anys impartit per l’Espluga Audiovisual a les instal·lacions de Concactiva a Montblanc. Es tracta d’una activitat que organitzarà la Direcció General de Joventut amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que ha impulsat aquesta iniciativa.

El jovent interessat participarà en un taller de tres sessions on s’ensenyarà a produir i editar un producte audiovisual per a les xarxes socials. Es farà una reflexió acurada sobre la identitat virtual que es vol exposar, sobre com ens relacionem amb les xarxes socials i la influència dels altres en allò que publiquem. 

Els participants coneixeran de primera mà, algun “instagramer” o “tiktoker” que els donarà consells pràctics sobre les aplicacions més adequades per editar amb el mòbil. També podran generar el seu primer vídeo en forma de càpsula. 

L’activitat es farà els dies 24, 25 i 26 de juliol a la tarda a les instal·lacions de Concactiva (Montblanc). L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Cal inscriure’s a l’enllaç https://tuit.cat/bi05d