El cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, Josep Maria Cruset, ha criticat la lentitud de l’Estat espanyol en la construcció del túnel de l’A-27 al Coll de Lilla, ho ha fet durant una visita a Montblanc amb l’exalcalde de la vila, Josep Andreu i els membres de Montblanc Progressa.

Cruset destaca que «finalment aquestes obres eternes acabaran d’aquí a uns mesos, després de començar a projectar aquesta infraestructura fa 20 anys«. Ha criticat la gestió del Govern espanyol i ha puntualitzat que encara està pendent la connexió amb l’AP-2, el que provoca un coll d’ampolla a la C-14.

A parer seu, “l’A-27 és un dels exemples més evidents que el Camp de Tarragona mai ha estat una prioritat per l’Estat” perquè aquesta infraestructura és un eix estratègic per al desenvolupament econòmic i social de les comarques del sud de Catalunya i del conjunt del país.

Visita a dues empreses de la comarca

Cruset ha aprofitat la jornada de treball amb alcaldes, regidors i membres del partit i també ha visitat dues empreses de la comarca. En sintonia, el cap de llista de Junts ha reiterat el compromís en impulsar iniciatives al Congrés dels Diputats per a la reducció dels tràmits burocràtics a empreses i autònoms.

1 COMENTARI

  1. Josep Maria Cruset,
    Molt bon dia i mol d’acórd en la denúncia que dius vols presentar per aquesta pena i vergonya de conexió de la A-27,ara la pregunta és contra a qui està dirigida.
    Com a representant del poble tens el dret i l’obligació de fer alguna cosa més de denúncies,ja son temps de fets.
    atentament
    Sebastia

Los comentarios están cerrados.