El Departament de Territori inicia la setmana vinent obres per a la millora de la seguretat viària a la C-241d al terme de Sarral. Els treballs consistiran en l’eixamplament de dos ponts de la carretera i en la reparació i rehabilitació d’alguns dels seus elements per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Les obres compten amb un pressupost de més de 550.000 euros.

Les obres inclouran, en tots dos casos, la formació d’un nou tauler per poder guanyar en amplada, la instal·lació de noves barreres de seguretat, l’eixamplament de la calçada d’entrada i de sortida als ponts, i el sanejament, reparació i protecció d’elements de l’estructura.

Afectacions al trànsit

Els treballs requeriran el tall de la C-241d, en tots dos sentits de la circulació, al seu pas per Sarral, entre els quilòmetres 7,3 i 8. En conseqüència, el trànsit general es canalitzarà mitjançant uns itineraris alternatius, que estaran senyalitzats. Les afectacions es produiran a partir de dilluns vinent, 3 de juliol, fins al 21 d’agost.

En aquest sentit, els itineraris alternatius són:

  • Per al trànsit de vehicles lleugers: l’itinerari alternatiu és el format per les carreteres T-231 i TP-2311
  • Per al de vehicles pesants: la ruta alternativa està formada per l’AP-2, la TP-2311 i C-241d