Una gran festa per celebrar la diversitat. Així és com per segon any l’Orgull Rural ha arribat a l’Espluga de Francolí amb una mani-cercavila multitudinària que ha omplert els carrers del municipi d’assistents de totes les edats per celebrar els drets del col·lectiu LGTBIQ+.

La vedette Brigitta Lamoure ha estat la pregonera d’aquesta segona edició i s’ha lluït pels carrers de l’Espluga amb una carrossa preparada per l’ocasió. També era present a la desfilada la DJ Perla Negra que ha amenitzat la desfilada amb música.

Un cop acabada la desfilada la festa s’ha traslladat al jardí dels Francolins on s’ha preparat una nit plena d’activitats amb la participació d’artistes com la mateixa Brigitta Lamoure, Lady Savannah, Jessica Pulla, Frida la Ter i els dj’s Pampool i Muerta Sánchez. També hi ha programada una sessió de Bingo i un concurs de veure en porró, entre d’altres.

ÀUDIO: El president de l’Orgull Espluguí, David Baena, detalla la jornada

Els actes finalitzaran el diumenge 2 de juliol amb un Vermut Musical i una xerrada anomenada ‘Quedar-se o marxar, fer front al sexili’ amb Marta Pontnou, Isabel Sales, Isidre Rosich i Axel Rodríguez. Una activitat dins del marc Xerrad[i]s en col·laboració amb òmnium Conca de Barberà.

ÀUDIO: La pregonera de la mani-cercavila, Brigitta Lamoure, parla de l’Orgull en entorns rurals

Galeria d’imatges de la Mani-Cercavila de l’Orgull Rural