A un mes just per la Festa Major de l’Espluga de Francolí, l’Ajuntament ha presentat el cartell d’enguany i ha anunciat els principals grups d’aquesta edició, destaquen noms com Figa Flawas, Julieta, ‘Un Conjunt’ o l’Orquestra Selvatana. Enguany es continuaran les línies tradicionals de les anteriors edicions amb un ampli ventall de propostes per totes les edats i públic i una aposta més femenina.

ÀUDIO: La regidora de Cultura i Festes de l’Espluga de Francolí, Sara Pere, detalla els canvis d’enguany

Encara a l’espera de conèixer la programació al complet, ja s’ha desvetllat a Figa Flawas i Julieta com a caps de cartell juntament amb altres grups com els espluguins ‘Un Conjunt’, La Cosina, Les Testarudes i el DJ Aleix Ballesté, entre d’altres. També hi haurà havaneres amb el grup Balandra, ballada de sardanes amb l’orquestra La Salseta del Poble Sec i el tradicional concert de Festa Major amb l’Orquestra La Selvatana. També hi haurà aposta infantil amb l’actuació d’Eriço Punxegut i concert-vermut solidari amb Fenya Rai.

El cartell ha estat dissenyat pel conquenc Anuar Núnez (Imatge: Pep Morató)

El seguici popular, protagonista del nou cartell

El barberenc Anuar Núñez ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell de la Festa Major d’enguany amb una composició on destaquen els elements de la cultura popular davant de la Casa de la Vila amb el verd com a color protagonista.

ÀUDIO: El dissenyador del cartell de Festa Major, Anuar Núñez, dona detalls sobre el disseny