Fa tres anys que es va recuperar a l’Espluga el tradicional Torneig de Futbol Sala d’estiu que s’havia deixat de fer fa uns anys. Tot i que en les darreres edicions se celebrava a mitjans de juliol, enguany el torneig s’endarrerirà uns dies per donar inici el 19 de juliol i finalitzar el dia 27, coincidint amb l’inici de la Festa Major al municipi. Des de l’organització no poden predir encara el nombre de participants, ja que cada any és molt variant i enguany coincideix a més amb les habituals dates de Torneig a Sarral.

ÀUDIO: L’organitzador del Torneig, Guillem Tierz, puntualitza el canvi de dates

Enguany hi haurà algunes novetats, d’una banda, es disminueix el preu d’inscripció a 100 euros per grup per fer més accessible el concurs. D’altra banda, això fa que també es disminueixi el primer premi que passarà de 350 a 250 euros. Com és habitual s’entregarà un lot de productes locals als segons classificats i trofeus als dos primers equips i al màxim golejador.

Les inscripcions pel torneig ja estan obertes i l’organització fa una crida als jugadors amateurs o no i majors de 16 anys que vulguin participar, això inclou grups mixtos i femenins, ja que jugaran tots en la mateixa categoria. També demanen als participants crear llistes àmplies, amb suplents, per evitar quedar-se sense jugadors durant la competició.

ÀUDIO: L’organitzador del Torneig, Adrià Tella, destaca la importància d’apuntar més jugadors

El torneig se celebrarà, com és habitual, a la pista de l’antic institut amb àrbitres federats i servei de bar. Durant el cap de setmana del 22 i 23 de juliol s’aturaran les competicions i es reprendran el dilluns 24 de juliol fins al dia 27.