Aquest cap de setmana el Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí va participar en diversos torneigs i memorials del territori. Dissabte 17 de juny es van desplaçar a Montblanc per participar en la final del Memorial Calbet, amb la presència de 3 jugadors del CE Espluga, Josep Mª Guasch, Eduard Trullols i Arnau Trullols.

El jugador Josep Mª Guasch va fer un total de 4,5 punts en el grup A, quedant classificat en el lloc 16 d’un total de 50 jugadors. Eduard Trullols va quedar 5è del grup B amb un total de 5,5 punts, fet que li va permetre optar a un dels premis econòmics que hi havia pels 5 primers classificats. Arnau Trullols amb 4,5 punts es va classificar 20è de la general i 1r dels menors de sub12, en la classificació paral·lela dins el mateix campionat.

També dissabte es va jugar a Montblanc el Torneig infantil de partides ràpides amb la participació de set escaquistes del Club Escacs Espluga de Francolí. Hi van participar un total de 32 jugadors i jugadores. El membre del club espluguí Arnau Trullols es va alçar com a guanyador del campionat, seguit d’Eduard Trullols com a subcampió. Els altres participants del club van registrar les següents posicions: Nil Ferrete 6è, Pol Pérez 8è, Lola Fernández 14a, Martí Pérez 15è i Rut Carreras 19a.

Diumenge 18 de juny es va celebrar la Festa dels Escacs a Amposta amb un campionat de partides ràpides. En aquesta ocasió es van donar els premis dels campionats individuals de Tarragona, del Memorial Calbet i per equips. Del CE Espluga, Arnau Trullols va recollir els premis a 3r del Campionat Individual grup B, primer sub12 del Memorial Calbet i 2n en partides ràpides de la Festa dels Escacs.

III Memorial Joan Amigó

Aquesta setmana també s’ha anunciat la celebració per Festa Major del III Memorial Joan Amigó de l’Espluga de Francolí. Serà el 26 de juliol al Jardí dels Francolins amb partides ràpides de 5’+3″ a 8 rondes.