L’any 2022 l‘Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí va celebrar una Mostra de Dansa a causa de la situació derivada de la covid i els canvis en la direcció del centre. Enguany tot ha tornat a la plena normalitat i se celebrarà amb el 14è Festival de Dansa on uns 150 alumnes provinents del centre de l’Espluga però també de Montblanc i Valls faran un homenatge a la ballarina pionera en dansa contemporània Pina Bausch. També es podran veure representades les coreografies que el centre ha dut a concurs les últimes setmanes.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, celebra la tornada a la normalitat

El Festival es durà a terme el 18 de juny a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre del Casal i les entrades es posaran a la venda el proper 12 de juny en format online o presencial a les oficines del Casal i l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí.

Més de 50 medalles d’or en concursos

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí tanca així una temporada molt exitosa on, de nou, els seus alumnes s’han alçat amb la victòria dels concursos on han participat aconseguint 54 medalles d’or, 24 de plata i 2 de bronze.

Aquests bons resultats es tradueixen en la participació d’un total de 8 coreografies a la final del Dance World Cup que se celebrarà del 30 de juny al 8 de juliol a Braga, Portugal. Cal destacar que als 5 grups inicials que participaven a la final s’han sumat tres coreografies en última instància. En total es tracta d’un grup de 9 participants, 2 duos, 1 trio i 4 solos.

ÀUDIO: Jèssica Estadella explica per què han augmentat el nombre de coreografies presentades al Dance World Cup